

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бърза, лесна и вкусна рецепта
Ето я рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Трябва ви извара и около час време
Непременно опитайте тортата
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка